U BENT BETROKKEN BIJ EEN ONGEVAL

Uw cliënt of werknemer heeft te maken met de nadelige gevolgen van een ongeval?
Stagneert de re-integratie of heeft u angst bij verkeersdeelname?

Over RaNed

RaNed is een trauma- en herstelbegeleidingsinstituut dat zich, bezig houdt met het begeleiden van mensen na een ingrijpende gebeurtenis, zoals een bedrijfs- of verkeersongeval. Door inwerking op hun psyche zijn cliënten van RaNed hierdoor veelal beperkt in hun mobiliteit. Wij begeleiden onze cliënten in het behalen van realistische doelstellingen, zowel in relatie tot werk en het verkeer als in overige gewenste situaties.

Onze 24/7 diensten zijn op afroep direct beschikbaar binnen heel Nederland. RaNed staat onder leiding van de oprichter Raoul van Noort.

Naast zijn functie als directeur is hij sinds 1994 nog steeds actief als trauma- en herstelbegeleider bij RaNed. Onze overige trauma- en herstelbegeleiders, hulpverleners en verkeersdocenten hebben ruime ervaring en zijn tevens psychologisch geschoold. Kenmerkend en zeer specifiek bij deze beroepsuitoefening is de combinatie van praktijkgerichte en psychologische elementen. RaNed beschikt wel over alle bevoegdheden, maar is geen autorijschool of anti- slipschool.


Missie

RaNed levert een actieve bijdrage aan het herstel van personen na een ingrijpende gebeurtenis alsmede het beperken van verzuim. Daarnaast beoogt RaNed verbetering van de (bedrijfs of verkeers) veiligheid door het bewerkstelligen van positieve verandering in mentaliteit en individueel gedrag. Wij onderscheiden ons van andere instanties door een aanpak die geheel gericht is op gedragsverandering middels een combinatie van praktijkgerichte en psychologische elementen. Onze algemene brochure kunt u telefonisch bij ons aanvragen: T 085-75 000 88RaNed in Panorama

RaNed begrijpt de complexiteit van deze gevoelens en biedt daarom therapieën aan die zowel de psychologische als de praktische aspecten van rijangst aanpakken.

Bekijk het artikel