Deskundige Traumabegeleiding

Een bedrijfs/ of verkeersongeval kan psychisch vergaande consequenties hebben. RaNed trauma- en herstelbegeleiding zet zich in voor herstel van cliënten op dit vlak. Onze aanpak is vooral praktisch en pragmatisch.

RaNed kenmerkt zich door korte wachttijden.

Hierdoor gaat er geen onnodige tijd verloren als het gaat om herstel!
Ruim 90% van de trajecten ronden wij af binnen 3 maanden na aanvang.

logo

RaNed

RaNed is een herstelgerichte dienstverlener en gespecialiseerd in trauma- en herstelbegeleiding. Naast mobiliteits-vraagstukken houden wij ons bezig met het begeleiden van mensen na een ingrijpende gebeurtenis. U kunt hierbij denken aan verkeersongevallen en bedrijfsongevallen.

In deze situaties is RaNed de deskundige partner die u kan helpen. RaNed begeleidt deze aspecten van het re-integratietraject. Onze verkeersgedragstherapeuten en overige hulpverleners hebben ruime ervaring en zijn allen psychologisch geschoold. Hierdoor is RaNed hét instituut op het gebied van re-integratie van traumatische gebeurtenissen ten gevolge van ongevallen. Het werkgebied van RaNed is heel Nederland.

Praktische
verkeersbegeleidingen

Verkeersangst, Rij-angst, Verkeerstrauma en Verkeersfobie


Psychosociale
dienstverlening

Crisisopvang, Coaching, Counselling, Gedragstherapie, Psychotherapie en EMDR-therapie

Bedrijfsongevallen 24/7

Wanneer een bedrijfsongeval plaatsvindt, waarbij doden of ernstige gewonden te betreuren zijn.


Ongevallenanalyse

RaNed biedt uitkomst indien u hulp nodig heeft op het gebied van verkeersongevals-vraagstukken.


RaNed is een trauma- en herstelbegeleidingsinstituut dat zich bezig houdt met het begeleiden van mensen na een ingrijpende gebeurtenis, zoals een bedrijfs- of verkeersongeval. Door inwerking op hun psyche zijn cliënten van RaNed hierdoor veelal beperkt in hun mobiliteit. Wij begeleiden onze cliënten in het behalen van realistische doelstellingen, zowel in relatie tot werk en het verkeer als in overige gewenste situaties.

logo